دستگیری 5 سارق سیم‌ برق در مشکین‌ شهر
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ نیکروز سلیمانی فرمانده انتظامی شهرستان مشگین‌شهر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در شهرستان مشگین شهر، بررسی موضوع با هدف کشف سرقت‌ها در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان مشگین‌شهر افزود: با انجام بررسی‌های تخصصی و تحقیقات میدانی رد پای پنج سارق سابقه دار در رابطه با سرقت‌های به وقوع پیوسته شناسایی و پس از هماهنگی قضایی سارقان در عملیاتی غافلگیرانه در روستای حیدر آباد توسط ماموران انتظامی بخش "ارشق" دستگیر شدند.

او با اشاره به توقیف ۲ خودرو مورد استفاده سارقان ، بیان کرد: این سارقان در بازجویی‌های تخصصی به انجام ۶ مورد سرقت سیم کابل برق در مناطق مختلف این شهرستان اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مشگین‌شهر گفت: سارقان دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شدند.

سرهنگ سلیمانی با بیان اینکه اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، افزود: در حال حاضر با اقدامات پلیس، دستگاه قضایی، نهاد‌های امنیتی و همکاری مردم امنیت خوبی در منطقه برقرار بوده و پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت و آسایش شهروندان مصمم و جدی است.

او از مردم خواست، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی