آخرین وضعیت پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه
کدخبر:
1031689
لینک کپی شد
حوادث رکنا: پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در حال بررسی است.
کدخبر:
1031689
لینک کپی شد

به گزارش رکنا، جهانگیر درباره آخرین وضعیت پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه گفت: این پرونده دو بخش دارد که بخش نخست مربوط به اتهام ۲۶ شخص حقیقی و یک شخص حقوقی بود که کیفرخواست به دادگاه ارسال شد و ۲۲ جلسه دادگاه هم برگزار شده است.
بخش دوم مربوط به اتهام ارتشای یکی از متهمین قضایی پرونده بود و طی شدن تعلیق این فرد زمان بر بود و با تعلیقی که صورت گرفته پرونده در این بخش تکمیل شده است.
وی افزود: با تقاضای متهمین قرار ارجاع به کارشناسی در خصوص بخشی از پرونده انجام شده که نظر تخصصی به دادگاه ارائه خواهد شد و امیدواریم رأی بدوی طی زمانی نزدیک توسط دادگستری اعلام شود.
-
فیلم آواز شهرام شب پره در صداتو ! / ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا ! / شوخی سیامک انصاری با خواننده آهنگ: اصلا غلط بکنن بیان کوچتون/ محسن شریفیان: اگه خواننده اصلی!
ارسال نظر