حجم ویدیو: 1.23M | مدت زمان ویدیو: 00:00:12

به گزراش رکنا، در شرایطی که طبق مصوبه شورای پولشویی در نیمه دوم سال ۹۶، تولید بیت کویین ممنوع است و هر بار نیز خبری از کشف و ضبط تعدادی دستگاه تولید ارز دیجیتال توسط پلیس آگاهی منتشر می شود، اخبار حاکی از این است که در مزارعی در نجف آباد اصفهان این کار به شکل شبانه روزی در حال انجام است.

در روزهای گذشته صحبت های متناقضی در موافقت یا مخالفت با این پدیده مطرح شده است اما استخراج بیت کویین با برق کشاورزی و صنعتی به یقین در شرایط تحریم های کنونی غیرعقلانی و غیرقانونی قلمداد می شود.

به گفته کارشناسان تولید هر ارز دیجیتال، معادل مصرف سالانه ۲۴ خانه در تهران یا مصرف برق یک خانه در ۲۴ سال برق مصرف می کند.

در زیر فیلمی از راه اندازی فارم (دستگاه های استخراج ارز رمز پایه) در یکی از مزارع نجف آباد اصفهان مشاهده می کنیدبرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

  • بازداشت دو متهم پرونده شهادت محیط‌بان هدایت‌الله دیده‌بان / جست‌وجو برای متهم اصلی ادامه دارد

اخبار تاپ حوادث

وبگردی