تحریم‌های آمریکا علیه خدمات بانکی و شاپرک

به گزارش رکنا به نقل از فارس ، براساس گزارش‌های مردمی، شماری از کاربران هنگام ورود به برخی وب‌سایت‌های بانکی و استفاده از خدمات آنلاین آنها با اختلال مواجه می‌شوند، مشکلی که به گواهی امنیتی یا SSL این وب‌سایت‌ها مربوط است.این مسئله تنها به وب‌سایت‌های بانکی محدود نمانده و شرکت شاپرک، شبکه الکترونیکی پرداخت کارت، نیز با اختلال مشابهی مواجه شده است؛ موضوعی که بانک مرکزی نیز آن را تأیید کرده است. 

این محدودیت‌ها ناشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران است؛ تحریم‌هایی که در ماه‌های اخیر، ارائه برخی خدمات زیرساختی اینترنت، از جمله صدور گواهی‌های امنیتی برای وب‌سایت‌های ایرانی را با محدودیت مواجه کرده است. این در حالی است که بسیاری از خدمات بانکی کشور به این گواهی‌ها وابسته‌اند و ادامه این محدودیت‌ها می‌تواند دسترسی مردم به برخی خدمات آنلاین را با مشکل مواجه کند. زیرا گواهی SSL یکی از اجزای اصلی امنیت وب‌سایت‌هاست که ارتباط میان مرورگر کاربر و سرور را رمزگذاری می‌کند. 

این گواهی علاوه بر محافظت از اطلاعات حساس مانند رمز عبور، اطلاعات بانکی و داده‌های شخصی، به مرورگر کمک می‌کند هویت وب‌سایت را نیز تأیید کند در صورتی که گواهی امنیتی یک وب‌سایت منقضی، باطل یا غیرقابل‌اعتبارسنجی شود، مرورگر ممکن است هنگام ورود کاربر پیام هشدار امنیتی نمایش دهد یا دسترسی به سایت را محدود کند.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1252525
  • فیلم / احمدی‌نژاد کجا از خطوط قرمز عبور کرد ؟! / رونمایی از علت خانه نشینی وقتی حتی طاقت اطاعت نداشت !