استقبال کیهان از سخنان محمدرضا گلزار

روزنامه کیهان از سخنان محمدرضا گلزار در باره کودکان میناب در برنامه «پانتولیگ» استقبال کرد.

به گزارش رکنا، روزنامه کیهان در خبری با عنوان "محمدرضا گلزار: غم رفتن کودکان میناب با هیچ کلمه‌ای ادا نمی‌شود"، نوشت:

محمدرضا گلزار، مجری مسابقه تلویزیونی «پانتولیگ»، همزمان با آغاز فصل جدید این برنامه، با اشاره به حوادث و روزهای سخت جنگ، با خانواده‌های داغدار، به‌ویژه خانواده‌های کودکان میناب، ابراز همدردی کرد.

گلزار در ابتدای برنامه گفت: «رفتن بچه‌های عزیز میناب، غمیه که با هیچ کلمه‌ای نمی‌شه حقش رو ادا کرد.»

 او همچنین با خانواده‌هایی که در این مدت عزیزی را از دست داده‌اند ابراز همدردی کرد و برای درگذشتگان آرامش و برای بازماندگان صبر آرزو کرد.

مجری «پانتولیگ» در ادامه از رزمندگانی که در روزهای جنگ برای دفاع از کشور و حفظ جان و امنیت مردم ایستادگی کردند، قدردانی کرد و گفت: «قدردان شجاعت، فداکاری و از خودگذشتگیتون هستیم و هرگز فراموشتون نمی‌کنه ایران.»

گلزار در پایان ابراز امیدواری کرد پس از پشت سر گذاشتن روزهای سخت، سهم مردم ایران چیزی جز آرامش، امنیت، لبخند و روزهای روشن نباشد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1246681
  • فیلم/مژده دانش پژوه همسر فرهاد اصلانی کیست؟ / از عاشقانه هایش با فرهاد تا سرطان و بیماری که هر لحظه جانش را تهدید می کند