جزئیات شلیک موشکهای ایرانی به ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکایی
فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا مدعی شد که در پاسخ به شلیک موشکهای سپاه پاسداران به دو ناو آمریکایی، سه نفتکش مرتبط با ایران را در خلیج فارس و دریای عمان هدف قرار داده است.
ادعای سنتکام درباره حمله متقابل به نفتکش های ایرانی
فرماندهی نیروهای مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) مدعی شده است که در تاریخ ۱۴ شهریور، سه نفتکش ایرانی را در منطقه هدف قرار داده است. این حملات به گفته سنتکام، در واکنش به شلیک موشک های بالستیک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سمت دو شناور نظامی آمریکایی انجام شده است. سنتکام اعلام کرده که این حملات آسیبی به نیروهای آمریکایی وارد نکرده و شناورهای تحت فرمان آمریکا هیچ لطمه ای ندیده اند.
حملات به کشتی های تجاری ایرانی
براساس ادعاهای نیروهای آمریکایی، آن ها نفتکش M/T Downy را در نزدیکی جزیره خارگ و کشتی M/T Stark 1 را در حوالی جاسک از کار انداخته اند. همچنین نفتکش خالی از بار M/T Kylo، که به Noxen نیز شناخته می شود، در دریای عمان پس از دستور تخلیه به خدمه، هدف حملات قرار گرفت و از چند نقطه آسیب دید. واشنگتن ادعا کرده است این کشتی ها بخشی از شبکه انتقال نفت ایران به نقاط مختلف جهان بوده اند.
هشدار سنتکام درباره پیامدهای اقتصادی
برد کوپر، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، با تاکید بر عواقب احتمالی حملات به کشتی های آمریکایی، خاطرنشان کرد که این اقدامات می توانند ضررهای اقتصادی سنگینی برای ایران به دنبال داشته باشند. او همچنین توضیح داد که نیروهای آمریکایی در صورت نیاز، اقدامات مشابه را بدون تردید ادامه خواهند داد.
-
فیلم حمله زنبورها به هواپیمای سازمان ملل و فرود اضطراری
ارسال نظر