همواره با ترکیه مشورت‌های نزدیک داریم / تروریست نامیدن سپاه پاسدران خطای راهبردی اروپا بود

به گزارش رکنا، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در بدو ورود به استانبول با اشاره به تحولات حساس منطقه اظهار کرد: چالش‌های جدی در منطقه وجود دارد و اهدافی که از سوی آمریکا و برخی دیگر از بازیگران دنبال می‌شود، ایجاب می‌کند که ایران و ترکیه مشورت‌های نزدیک‌تر و هماهنگ‌تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در این سفر با همتای ترکیه‌ای خود و همچنین رئیس‌جمهور ترکیه دیدار خواهد داشت، افزود: این دیدارها با هدف بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های دوجانبه انجام می‌شود.

وزیر امور خارجه همچنین با انتقاد از سیاست‌های اخیر اروپا گفت: اروپا امروز به قاره‌ای رو به افول تبدیل شده و تصمیم این قاره در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک اشتباه بزرگ راهبردی است که پیامدهای منفی آن متوجه خود اروپایی‌ها خواهد بود.

 

 

 

اخبار تاپ حوادث