ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم/ تهران باید قدردان امیر قطر باشد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، بار دیگر بر سیاست معروف خود با عنوان «صلح از طریق قدرت» تاکید کرده و ادعا کرده است که هدف واشنگتن در مذاکرات با تهران دستیابی به یک صلح پایدار است.

ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران

در شرایطی که ترامپ در قطر حضور دارد، با اشاره‌ای به برنامه‌های هسته‌ای ایران وی بدون در نظر گرفتن تاکید همیشگی جمهوری اسلامی بر صلح‌آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای خود گفت: «ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. ما برای ایجاد صلح پایدار در منطقه در حال مذاکره با ایران هستیم.»

تشکر از امیر قطر؟

او همچنین اظهار داشت که ایران باید از امیر قطر تشکر کند زیرا به گفته او، برخی دیگر در منطقه ترجیح می‌دهند که آمریکا به شکل شدیدی به ایران حمله کند!

صحبت‌های ترامپ درباره خاورمیانه و تسلیحات

ترامپ افزود: «ما به حفاظت از خاورمیانه متعهد هستیم و به صلح از طریق قدرت باور داریم. همچنین تلاش می‌کنیم در مذاکرات با ایران به موفقیت دست پیدا کنیم.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در ادامه ادعا کرد: «ما بهترین سامانه‌های تسلیحاتی جهان را تولید می‌کنیم و نقش چشمگیر پهپادها در جنگ‌ها، خصوصاً در بحران اوکراین، ثابت شده است. رئیس‌جمهور پیشین (بایدن) پول زیادی را هدر داده است.»

ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

ترامپ همچنین مدعی شد: «ما می‌خواهیم در مذاکرات با ایران موفق شویم و فکر می‌کنیم به دستیابی به توافق نزدیک شده‌ایم. هدف ما این است که ایران به کشوری بزرگ تبدیل شود، اما چیزی که قطعی است این است که ایران نباید سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد.»

منبع: مهر

  • فیلم آواز شاد / خواننده برای نعیمه نظام دوست آهنگ تو که پری پریایی رو خوند سالن ترکید ! + واکنش نعیمه

وبگردی