دارایی ۹۰ درصد قربانیان بزرگترین سرقت تاریخ رمزارزها بازگشت / برداشتها از صرافی بایننس از سرگرفته شد
رکنا اقتصادی: صرافی بایننس اعلام کرد توانسته پشتوانه مالی تا ۹۰ درصد از حدود ۶.۳ میلیارد دلار دارایی دیجیتال مسروقه از کیفپولها خود را تأمین کند و در پی آن، برنامهریزی برای ازسرگیری خدمات برداشت کاربران را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش رکنا، خبرگزاریهای بلومبرگ و سیانبیسی به نقل از صرافی بایننس اعلام کردند پس از وقوع بزرگترین سرقت تاریخ رمزارزها (ارزش تخمینی حدود ۶.۳ میلیارد دلار دارایی توکنی ربودهشده از کیفپولها در روز پنجشنبه)، توانسته است پوشش و پشتوانه مالی تا حدود ۹۰ درصد از این داراییها را تأمین کند.
بر اساس بیانیه رسمی بایننس که در این گزارشها بازتاب یافته است، این صرافی برای جبران و جایگزینی داراییهای ازدسترفته، از صندوق دارایی امن برای کاربران (SAFU)، بخشی از صندوق بیمه معاملات آتی (Futures insurance fund) و خزانه شرکتی خود بهره گرفته است. این صرافی تأکید کرد ۱۰ درصد باقیمانده شامل توکنهایی خارج از ۱۰ رمزارز برتر است که «نقدشوندگی کمتری دارند؛ به این معنا که تهیه آنها در مقادیر مورد نیاز ممکن است زمان بیشتری ببرد»، با این حال بایننس به خرید توکنهای مرتبط باقیمانده از طریق کانالهای بازار و فرابورس (OTC) ادامه خواهد داد تا میزان پوشش برای تمامی توکنها به ۱۰۰ درصد برسد.
در این بیانیه تاکید شده است: «تمام ارزهای دیجیتال بیتکوین (BTC)، اتریوم (ETH)، تتر (USDT)، بایننسکوین (BNB)، سولانا (SOL)، یواسدیکوین (USDC)، ریپل (XRP)، یواسدیوان (USD۱)، آرالیواسدی (RLUSD) و زدکش (ZEC) به طور کامل و ۱۰۰ درصدی پشتوانه دارند. بایننس بار مالی این وجوه سرقتشده را متقبل خواهد شد و کاربران ما متحمل ضرر نخواهند شد.» بایننس همچنین بر تعهد خود تأکید کرد و افزود: «تعهد ما کماکان پابرجا است: بایننس بار مالی وجوه سرقتشده در این حادثه را بهطور کامل تقبل خواهد کرد. ما به اثبات این تعهد از طریق پیشرفت قابل سنجش، گزارشدهی شفاف و اقدامات عینی ادامه خواهیم داد.»
به گفته این صرافی، «نقطه عطف بعدی» آن ازسرگیری خدمات برداشت برای کاربران، مشروط به بررسیهای امنیتی و تأیید نهایی خواهد بود، در حالی که تحقیقات صرافی درباره ابعاد این حمله همچنان ادامه دارد. با این وجود، بایننس از ارائه جزئیات بیشتر یا بهروزرسانیهای مربوط به تحقیقات خود به شبکه CNBC خودداری کرد و پرسشها را به آخرین بیانیه خود ارجاع داد.
هنوز ابعاد دقیق چگونگی وقوع این حمله به عنوان بزرگترین سرقت تاریخ رمزارزها به طور کامل مشخص نشده است. بزرگترین صرافی رمزارز جهان در ابتدا اعلام کرده بود این هک ممکن است ناشی از «یک لپتاپ به خطر افتاده متعلق به مهندس دواپس (DevOps) بوده باشد که به مهاجم اجازه داده به یک کانتینر سرویس دسترسی پیدا کرده و تراکنشهای برداشت غیرمجاز را ارسال کند.» با این حال، ریچارد تنگ (Richard Teng)، مدیرعامل مشترک (Co-CEO)، بعدها اعلام کرد این حمله شامل فرآیندی پیچیدهتر بوده است تا صرفاً سوءاستفاده از دسترسیهای یک مهندس منفرد.
-
فیلم ها / حاشیه های بازگشت آزادکاران ایران از مسابقات کشتی قهرمانی جهان / از سکوت قاسم پور و یزدانی تا عروسی امیرحسین زارع بعد از طلای المپیک
ارسال نظر