پیش بینی هوای لرستان فردا چهارشنبه 28 مرداد/ دما از پنجشنبه افزایشی می شود

 به گزارش رکنا ،مدیرکل هواشناسی لرستان از حاکمیت جو نسبتاً آرام در استان تا اواخر هفته جاری خبر داد و گفت: از روز پنجشنبه روند افزایش دما در استان آغاز می‌شود و تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

بهروز مرادپور اظهار کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز ۲۷ مرداد تا اواخر هفته جاری جو منطقه نسبتاً آرام خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت آسمان در اکثر ساعات صاف پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات نیز افزایش سرعت وزش باد را خواهیم داشت که گاهی سرعت باد به بازه قابل‌ملاحظه تا نسبتاً شدید می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی لرستان با اشاره به نوسانات دمایی استان، بیان کرد: امروز شاهد کاهش نسبی دماهای روزانه خواهیم بود، اما از روز پنجشنبه ۲۹ مرداد تا اوایل هفته آینده، دماها روند افزایشی خواهند داشت.

مرادپور با توصیه به مدیریت مصرف انرژی، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش دما در روزهای آینده، همچنان صرفه‌جویی در مصرف آب و برق به همگان توصیه می‌شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240230
  • فیلم/ سفر در زمان/ جادوی مسی و اینیستا؛ وقتی دو نابغه چند بازیکن را یکی پس از دیگری جا گذاشتند