تحاد دستگاه‌های اجرایی برای مبارزه با سرطان؛ آغاز نشست مشاوران امور زنان

نشست دوره‌ای مشاورین زنان دستگاه‌های اجرایی به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ‌آغاز شد:

به گزارش  رکنا ، صبح امروز، دوشنبه 5 مردادماه 1405، با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، نشست دوره‌ای مشاورین امور زنان دستگاه‌های اجرایی به میزبانی وزارت بهداشت آغاز شد.

این نشست در راستای ارتقای سلامت زنان و با هدف تقویت همکاری‌های بین‌بخشی در پیشگیری و کنترل سرطان برگزار می‌شود.

این نشست فرصتی برای تبیین نقش دستگاه‌های اجرایی در حمایت از سلامت زنان و توسعه همکاری‌های ملی به‌ویژه در پویش «هیچ کس تنها نیست؛ با هم علیه سرطان از پیشگیری تا درمان و تسکین» به حساب می‌آید.

گفتنی است در این نشست که روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نیز به صورت وبیناری حضور دارند، رئیسی، معاون بهداشت و رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت نیز گزارشی از وضعیت سلامت زنان در کشور ارائه خواهند کرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233869
  • فیلم/ غزاله اکرمی بازیگر نقش سوجان : یک زندانی از داخل زندان من خواستگاری کرد

اخبار تاپ حوادث