تقدیر از فرشتگان نجات جنگ 12 روزه به مناسبت روز پرستار در منطقه ۷
رکنا: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ از برگزاری مراسم تقدیر از پرستاران همزمان با روز میلاد حضرت زینب (س) خبر داد.
به گزارش رکنا به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، علی اصغر ژولیده ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: پرستاری حرفه ای مقدس است و پرستاران در خط مقدم سلامت جامعه هستند و تلاش شما در آرامش خانواده ها و امید در دل بیماران بی بدیل است.
وی به نقش کادر درمان و پرستاران در زمان بحران اشاره کرد و افزود: پرستاران یکی از اصلی ترین نیروها در جنگ ۱۲ روزه بودند که بار دیگر عظمت و خلوص خود را در صحنه های جهاد و شهادت به نمایش گذاشت.
در همین راستا نشست صمیمانه با حضور پرستاران فعال در جنگ ۱۲ روزه در دفتر معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۷ برگزار شد و در این نشست پرستاران ضمن گفتگوی صمیمانه و بیان خاطرات و از خودگذشتگی همکاران خود در دوران جنگ اعلام داشتند مدیریت شهری همواره در زمان بحران های مختلف اعم از کرونا ، جنگ و ... در کنار کادر درمان بوده است .
در این نشست معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ با اهداء لوح تقدیر ، گل و هدایا گوشه ای از زحمات پرستارانی که در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه که حتی یک روز شیفت خود را ترک نکردند و همواره در بیمارستان ها خدمت رسان شهروندان بود تقدیر کرد.
ارسال نظر