سفر در زمان/ حرف‌های تلخ علی انصاریان ۱۴ سال قبل؛ «نزدیک بود کارتن‌خواب شوم»

به گزارش رکنا، انصاریان در تابستان ۱۳۹۱ و پس از پایان دوران فوتبالش، وارد عرصه بازیگری شده بود و در یک سریال فعالیت می‌کرد. او همچنین از علاقه‌اش به خوانندگی و ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر می‌گفت.

این بازیکن فقید درباره شرایط فوتبال ایران معتقد بود این رشته دیگر ستاره‌های گذشته را ندارد و به همین دلیل مردم در المپیک ۲۰۱۲ لندن بیشتر جذب رشته‌هایی مانند کشتی فرنگی و دوومیدانی شدند.

انصاریان در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به مصاحبه‌های بازیکنان پرسپولیس گفت که از برخی اظهارنظرهای آنها خنده‌اش می‌گیرد و تأکید کرد بازیکنان باید ابتدا تجربه بیشتری به دست بیاورند. او همچنین درباره دربی‌های استقلال و پرسپولیس و فضای خاص این مسابقات صحبت کرد و از دوران حضورش در این بازی‌ها خاطراتی را به زبان آورد.

مدافع سابق پرسپولیس همچنین فاش کرد که در گذشته از سوی استقلال نیز پیشنهاد داشته است. به گفته او، منصور پورحیدری و پرویز مظلومی قصد داشتند او را از فجرسپاسی به استقلال ببرند، اما انصاریان به دلیل علاقه‌اش به پرسپولیس این پیشنهاد را نپذیرفت و منتظر ماند تا سرخپوشان به او پیشنهاد بدهند.

انصاریان در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره علی پروین نیز اظهارنظر کرد و معتقد بود برخی مدیران پرسپولیس از تجربه و اعتبار او استفاده نادرستی کرده‌اند.

اما شاید تلخ‌ترین بخش این مصاحبه، جایی بود که انصاریان از سختی‌های زندگی‌اش صحبت کرد. او گفت افراد زیادی در فوتبال از او به عنوان سکوی پیشرفت خود استفاده کرده‌اند و در نهایت تأکید کرد که امیر مهریزی با کمک‌هایش زندگی او را نجات داده و در غیر این صورت، ممکن بود شرایطش به جایی برسد که کارتن‌خواب شود.

انصاریان در پایان نیز با نگاهی متفاوت به دوران حرفه‌ای خود گفت اگر دوباره متولد شود، تلاش می‌کند به شکلی زندگی کند که در ۳۴ سالگی با ۳۰۰ بازی ملی از فوتبال خداحافظی کند.

این گفت‌وگو در ۲۶ مرداد ۱۳۹۱ انجام شد؛ نزدیک به ۹ سال پیش از درگذشت تلخ علی انصاریان./ مهدی همدانی

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240007
  • بهارک . ن خانم بلاگر و دوست پسرش کدام قاتل اصلی حمیدرضا رجب زاده مداح تهرانی هستند + جزییات جدید و فیلم