تام هاردی: از بازیگری خسته شده‌ام

به گزارش گروه ترجمه رکنا، تام هاردی که یکی از موفق‌ترین و سرشناس‌ترین بازیگران هالیوود است در مورد بازنشستگی از بازیگری به طرفدرانش علامت داده است. او که سرش به شدت شلوغ است و هر سال حداقل دو فیلم روی پرده دارد در مصاحبه‌ای گفته است از وقتی 40 ساله شده ترجیح می‌دهد به جای بازیگری برود و خودش را در یک جزیره گم و گور کند. او کارش را به بالا رفتن از اورست تشبیه ککرده و گفته است که نمی‌خواهد بعد از رسیدن به قله دوباره کوه را از اول بالا برود. 
هاردی در این مصاحبه گفته است:«در این سن، نمی‌دانم، به نظرم دیگر کافی است. اگر بخواهم به طرز بی‌رحمانه‌ای صادق باشم باید بگویم دوست دارم دنبال زندگی خودم بروم.»
تام هاردی همچنین در این مصاحبه گفته است که در دنیا کاری سخت‌تر از بزرگ کردن بچه وجود ندارد و از رسیدن به میان‌سالی اظهار ناراحتی کرده است. 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 405522
  • فیلم آواز باشکوه ؛ سپیده خداوردی بازیگر سریال آوای باران با آهنگ آیدین آریا / به شوق دیدن لیلا تب مجنون گرفتم + موزیک ویدیو