چهار سانس فوق العاده در یک روز برای «ماجرای نیمروز»

بهترین فیلم سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر امروز سه شنبه در سینماهای آزادی، ملت، اریکه ایرانیان و پردیس زندگی به سانس فوق العاده رسید.این فیلم در جشنواره فجر جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را دریافت کرد.

در این فیلم مهرداد صدیقیان، احمد مهرانفر، هادی حجازی فر، مهدی زمین پرداز، حسین مهری، محیا دهقانی، لیندا کیانی، امیراحمد قزوینی، امیرحسین هاشمی و جواد عزتی با حضور مهدی پاکدل به ایفای نقش می پردازند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در محله های پر آشوب تهران، در پیچاپیچ خیایان ها و کوچه ها و در پستوی خانه ها سرگردان و حیران. آیا این جستجو را فرجامی هست؟برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 253176
  • فیلم/ نگاهی به محله ویلایی و اروپایی علی دایی در چلک نوشهر با ویو رویایی، بهشت واقعی اینجاست / گشتی در محله ستاره فوتبال ایران

اخبار تاپ حوادث