حضور مرد سیاستمدار در میان زنان معلوم الحال! + عکس

یکی از نامزدان انتخابات ولسی جرگه در مهمانی های شبانه با حضور زنان بدکاره در افغانستان دیده شد.به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، نجیب کابلی رییس حزب مشارکت و کاندید ولسی جرگه به دلیل اختلاس توسط پلیس دستگیر شد. وی یکی از تجار افغان را به قصد اخاذی ربود که با واکنش پلیس و امنیت ملی کابل دستگیر شد.

بنابر اعلام یک منبع که خواست نامش افشا نشود، این نامزد انتخاباتی دچار مریضی روانی و عدم تعادل در رفتار بوده و بدلیل اقدامات غیر اخلاقی و حضور در مهمانی Party های شبانه با حضور زنان بدکاره و پخش فلم های مستهجن و همراهی با فرقه وهابیت و عربستان سعودی به تخریب دین اسلام پرداخته و به علمای مذهب حنفی توهین نموده است.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 424829
  • محمدحسین فرحبخش دستور شلاق‌زدن ترانه علیدوستی را صادر کرد!/ ماجرای موساد، جنبش می‌تو و ترانه علیدوستی از زبان کارگردان سینما