به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، شبکه تلویزیونی دبلیو اف ای ای دالاس گزارش داد: دادگاه تگزاس روی اولیور، افسر پلیس Police سابق این ایالت را برای قتل Murder یک نوجوان 15 ساله به 15 سال زندان Prison محکوم کرد.

بنا به گزارش شبکه تلویزیونی دبلیو اف ای ای، این افسر سابق پلیس همچنین به پرداخت 10 هزار دلار جریمه نقدی محکوم شد.

حادثه قتل جوردن ادواردز در سال 2017 در بالچ اسپرینگز در شهر دالاس ایالت تگزاس به وقوع پیوست. افسر پلیس ایالت تگزاس پس از دریافت گزارش دفتر پلیس درباره یک مهمانی، در محل حاضر شد و در آنجا به سمت خودروی در حال فرار Escape از محل حادثه Incident شلیک کرد که در اثر آن گلوله پلیس به سر نوجوان سیاهپوست غیر مسلح اصابت کرد.

افسر سابق پلیس تگزاس درباره این حادثه گفت: او نگران جان تیلر گروس، افسر همکارش بوده است با این حال اعتراف کرد که هیچ خطری از سوی آن نوجوان او را تهدید نمی‌کرده است و ماشین حامل نوجوان به قتل رسیده در حال فرار از دست پلیس بوده است.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی بانک اطلاعاتی پلیس آمریکا، در سال 2017 میزان قتل مردم این کشور به دست نیروهای پلیس نسبت به سال‌های گذشته در حال افزایش است. بر طبق این گزارش، اکثر این قتل‌ها به خاطر استفاده پلیس از سلاح و تیراندازی با سلاح‌هایی چون کلت الکتریکی بوده و گفته می ‌شود حتی برخی با خودروهای پلیس به قتل رسیده‌اند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 412002
  • فیلم آواز احساسی/ رونمایی امیر مقاره از موزیک ویدیو جدیدش بعد از جدایی از ماکان بند