رازگشایی از دوئل مرگبار در ماهشهر

به گزارش گروه جنایی رکنا، سردار حیدر عباس زاده، رئیس پلیس Policeاستان خوزستان در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام خبری مبنی بر وقوع یک فقره قتل Murder در خرداد ماه سال جاری در یکی از مناطق شهرستان ماهشهر، مأموران انتظامی در معیت تیم مجربی از کارآگاهان پلیس آگاهی بررسی و کشف جزئیات پرونده و کشف حقیقت موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
این مقام ارشد پلیس افزود: با تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی و بررسی وقایع مربوط به قتل مشخص شد قاتل The Murderer به هویت (س-ص) در یکی از مسیرهای منتهی به شهرستان ماهشهر با مقتول به هویت (ع-م) بصورت مسلحانه درگیر شده که پس از تیراندازی متقابل وی را مصدوم که پس از مراجعه به بیمارستان بعلت شدت جراحات وارده فوت می کند.
عباس زاده با اشاره به اینکه مأموران پلیس آگاهی پس از انجام یکسری کارهای اطلاعاتی قاتل را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی یک عملیات منسجم و هدفمند در مخفیگاهش دستگیر کردند، تصریح کرد: متهم به قتل موصوف اعتراف و انگیزه خود را اختلافات قبلی عنوان کرد.
رئیس پلیس استان خوزستان در خاتمه با بیان اینکه در این عملیات یک قبضه اسلحه کلت کمری غیر مجاز که بوسیله آن تیراندازی منجر به قتل انجام شده بود نیز از متهم کشف و ضبط شد، خاطر نشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی راهی مرجع قضائی شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 407890
  • چرا از رهبر سوم انقلاب هیچ صدایی منتشر نمی‌شود؟ + فیلم

اخبار تاپ حوادث