پایان فرار قاتل جوان 21 ساله در تایباد
حوادث رکنا: قاتل فراری 19 ساله در عملیات هدفمند مأموران پلیس تایباد دستگیر شد.
به گزارش گروه جنایی رکنا، سرهنگ علی اکبر قربانی، رئیس پلیس تایباد در این خصوص اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری که هفته گذشته در یکی از خیابانهای تایباد رخ داد فردی 21 ساله بر اثر ضربات چاقو به قتل Murder رسید و ضارب از صحنه جرم Crime فرار Escape کرد.
وی در ادامه افزود: در پی قتل این جوان تایبادی و متواری شدن قاتل The Murderer از محل وقوع جرم به سمت شهرهای شمالی کشور، دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار پلیس Police آگاهی انتظامی شهرستان قرار گرفت.
قربانی گفت: پس از انجام پایشهای اطلاعاتی هویت قاتل شناسایی و طی عملیات های روانی و ارتباط های تلفنی حین ورود به تایباد در ایست وبازرسی شهید بافنده توسط مأموران پلیس انتظامی دستگیر شد.
رئیس پلیس شهرستان تایباد بیان کرد: متهم در اعترافات خود به قتل انجام شده اعتراف کرد و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
-
فیلم/ خانم بادیگارد نیوشا ضیعمی در مراسم تشییع اکبر عبدی کیست / ببینید خودش چه می گوید