به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، ماموران پلیس Police مبارزه با مواد مخدر Drugs درپی برخورد با قاچاقچیان موادمخدر ، چند تن از افرادی را که در زمینه خرید و فروش مواد مخدر فعالیت دارند را شناسایی کردند.

ماموران در ادامه با اقدامات فنی و اطلاعاتی پی بردند که یکی از متهمان در خیابان امیرکبیر که در بازار Store اصلی شهر مغازه دار است قصد فروش مواد مخدر زیادی را دارد.

بدین ترتیب این متهم تحت نظرماموران پلیس قرار گرفت تا اینکه هفته گذشته این مرد بازاری در محل قرار معامله خرید و فروش مواد مخدر حاضر شد و ماموران در یک عملیات غافلگیرانه با ورود به یک خانه موفق به دستگیری مرد بازاری و خریدار مواد مخدر شدند که در این عملیات 25 کیلو مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

در بازجویی ها مشخص شد که متهمان مواد مخدر را از شهرهای اطراف آبادان به داخل شهر منتقل کرده و قصد پخش کردن مواد در آبادان را داشتند.

بنا به این گزارش، متهمان برای سیرمراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته اند.

علی رنجکش

پایان خبر / رکنا / کدخبر 395835
  • جنگ هم مانع خدمت‌ رسانی نشد؛ اورژانس تهران در اربعین پای کار مردم ایستاد + فیلم

اخبار تاپ حوادث