مادر، راضی به اعدام فرزندش نشد

.با گذشت حدود 2 سال از این جنایت، محاکمه این جوان در دادگاه کیفری استان البرز برگزار شد و در جریان دادرسی با توجه به گذشت مادرش؛ از قصاص نجات یافت. اما متهم به قتل Murder هفته پیش در برابر قضات شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز ایستاد تا این‌بار از نظر جنبه عمومی جرم Crimeمحاکمه شود.

این جنایت Crime هولناک حدود دو سال پیش در یک آپارتمان Apartment در کرج اتفاق افتاد و همسایه‌ها با شنیدن صدای رگبار گلوله‌ها هراسان از خانه‌ها بیرون دویدند و هر دو خواهر را دیدند که بر اثر اصابت گلوله‌ بشدت مجروح شده‌ و کف اتاق افتاده‌اند.
مأموران پلیس Police با اطلاع از این حادثه Incident همراه با امدادگران اورژانس به محل جنایت رفتند و جوان قاتل The Murderer در حالی که قصد فرار Escape داشت دستگیر شد.
دو خواهر جوان پس از انتقال به بیمارستان تحت مداوا قرار گرفتند که یکی از آنان بر اثر خونریزی شدید جان سپرد و خواهرش با تلاش پزشکان از مرگ نجات یافت.
قاتل در بازجویی با اعتراف به جنایت گفت: از مدتی پیش متوجه روابط مشکوک خواهرم شده بودم و این موضوع افکارم را درهم ریخته بود . نمی‌دانستم چه کنم تا اینکه تصمیم گرفتم خواهرم را به شهری که زادگاه مان بود برگردانم اما وقتی با مخالفتش روبه‌رو شدم با عصبانیت اسلحه‌ام را به دست گرفتم تا به طرفش شلیک کنم. در این لحظات خواهر دیگرم جلو دوید تا مانع تیراندازی شود و من که خونم به جوش آمده بود هر دو را به رگبار گلوله بستم و دیگر نفهمیدم چه شد.
سعید متهم به قتل 27 ساله در شعبه اول دادگاه کیفری استان البرز از نظر جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شد ودر برابر قاضی Judge هدایت رنجبر رئیس دادگاه و قاضی یزدانپور (مستشار) ایستاد و با اظهار پشیمانی گفت: وقتی آشنایان از رفتارهای نامناسب خواهرم سخن می‌گفتند رنج می‌کشیدم و می‌خواستم خواهرم را به شهرستان ببرم تا پیش مادرم باشد اما او حرف‌هایی زد که خونم را به جوش آورد. من بشدت پشیمانم و کاش هیچ‌وقت اسلحه نداشتم و الان خواهرم زنده بود.پس از اظهارات این جوان قضات وارد شور شدند و او را از نظر جنبه عمومی به 10 سال حبس محکوم کردند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 394147
  • عجیب ترین ویژگی خط استوا + فیلم شگفت انگیز

اخبار تاپ حوادث