فرار سارق حرفه ای با شیرجه به رودخانه بهمنشیر
حوادث رکنا: سارق جوان برای فرار از دست ماموران پلیس به رودخانه بهمنشیر شیرجه زد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، چندی قبل ماموران کلانتری 11 ولیعصر آبادان با توجه به افزایش پرونده سرقت Stealing منزل برای دستگیری عامل این دزدی theft ها وارد عمل شدند.
ماموران در گام نخست و با تحقیقات میدانی پی بردند که یکی از سارقان سابقه دار که به تازگی از زندان Prison آزاد شده است دست به این سرقت ها زده است.
ماموران با شناسایی مخفیگاه خلیل در زیرپل سلیچ غربی در ایستگاه 12 برای دستگیری وی وارد عمل شدند اما دزد The Thief جوان وقتی ماموران را پیش روی خود دید با شیرجه به رودخانه بهمنشیر قصد فرار Escape از سایه پلیس Police را داشت که ماموران در چند تیم عملیاتی رودخانه را مورد محاصره قرار دادند تا اینکه تیمی از ماموران سوار بر قایق موتوری موفق به دستگیری خلیل شدند.
خلیل که راهی جز اعتراف پیش روی خود نداشت گفت: به خاطر بدهکاری به دوستانم مجبور به دزدی شدم و قصد داشتم در زمان مرخصی زندان با سرقت هایم پول ها را پرداخت کنم که دستگیر شدم.
بنا به این گزارش، متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است.
علی رنجکش
-
پشت پرده ذهن قاتل سریالی زنان؛ تحلیل روانشناختی مجید سالک پس از انتشار اعترافات 40 ساله + فیلم