مأمورین یگان حفاظت محیط‌زیست گرگان حین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی این شهرستان، در حوالی یکی از روستاهای حومه گرگان متوجه دود غلیظی شده و به محل مراجعه و فردی را مشاهده کردند که در حال آتش زدن کاه وکلش مزارع گندم خویش بود.

مأموران اداره حفاظت محیط‌زیست گرگان ضمن توجیه کشاورز در خصوص ممنوعیت آتش زدن کاه و کلش مزارع و خسارات وارده به موجودات زنده و از میان بردن عناصر مفید خاک، با تنظیم صورتجلسه تخلف در محل و سیر مراحل حقوقی، پرونده متهم را به مراجع قضایی ارجاع کردند.

طبق بند 20 قانون Law جلوگیری از آلودگی هوا هرگونه آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی ممنوع و جرم Crime محسوب می‌شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 389567
  • فیلم/ یک محیط‌بان: حقوق‌مان اندک است، به چه کسی بگوییم ؟/ تاکنون 3 محیط‌بان پارک ملی گلستان هنگام کار جانشان را از دست داده‌اند/ ماشین‌های سازمان محیط زیست فرسوده است