زمینگیر شدن عربده کش محله کن با شلیک پلیس
حوادث رکنا: شرور سابقه داری که با عربده کشی در یکی از رستوران های محدوه کن برای مشتریان این واحد صنفی ایجاد مزاحمت کرده بود در جریان تعقیب و گریز پلیسی دستگیر شد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ علی شاملو رئیس پایگاه دوم پلیس Police امنیت عمومی تهران بزرگ در گفت و گو با میزان درباره جزییات عملیات دستگیری این متهم سابقه دار گفت: با شکایت مالک و مشتریان یک رستوران واقع در محله کن، مبنی بر حضور یکی از اراذل و اوباش سابقه دار این محدوده و ایجاد مزاحمت برای آنها، تیمی از ماموران به محل اعزام شدند.
وی افزود: زمانی که ماموران به محل رسیدند، فردی را که سلاح سرد به دست داشت، مشاهده کردند که در حال عربده کشی و تهدید مالک و مشتریان یک رستوران است، که با دیدن خودروی پلیس اقدام به فرار Escape کرد.
شاملو ادامه داد: فرار متهم با تعقیب از سوی ماموران همراه شد و در نهایت پس از چند دقیقه تعقیب و گریز، این شرور سابقه دار با شلیک هوایی خود را تسلیم کرده و دستگیر شد.تحقیقات از متهم دستگیر شده همچنان ادامه دارد .
-
بهمن مرگبار در قله برودپیک 6 کوهنورد را به کام مرگ کشاند