دستگیری قاتل مسلح خانم وکیل در خانه روستایی + عکس و جزئیات
حوادث رکنا: مرد میانسال که یک خانم وکیل را مقابل دادگستری لنگرود به قتل رسانده بود ۹ ساعت پس از این جنایت در یک روستا خود را در محاصره پلیس دید.
به گزارش گروه جنایی رکنا، حدود ساعت ١١ صبح یکشنبه یک وکیل دادگستری به نام فرزانه پور رجبی هنگام خروج از دادگستری لنگرود هدف شلیک دو گلوله قرار گرفت. به گفته شاهدان این ماجرا به محض خروج زن جوان از دادگاه مردی میانسال از خودرواش پیاده شد و با یک قبضه سلاح شکاری به این وکیل زن نزدیک شد و با شلیک دو گلوله او را از پا درآورد. مرد مسلح بلافاصله تفنگش را رها کرد و پای پیاده از محل گریخت.
پس از انتقال زن جوان به بیمارستان وی بر اثر شدت خونریزی جان باخت. با مرگ این زن به دستور بازپرس ویژه قتل Murder دادسرای عمومی و انقلاب لنگرود تیمی از مأموران آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی قاتل The Murderer فراری آغاز کردند. نخستین بررسیها از خودروی به جا مانده از قاتل در محل حادثه Incident نشان میداد مالک خودرو مردی ٤٥ساله و دهیار سابق یکی از روستاهای لنگرود و موکل این زن بوده است.
با توجه به این یافتهها تجسسهای پلیس Police برای به دست آوردن ردی از متهم در دستور کار مأموران قرار گرفت. پلیس تمام مکانهایی که احتمال داده میشد مرد جنایتکار در آنجا مخفی شده باشد را تحت مراقبتهای نامحسوس قرار داد تا اینکه با گذشت حدود ٩ساعت از اینجنایت Crime دریافتند که متهم در خانهای روستایی حوالی بخش رحیم آباد پنهان شده است.
بدین ترتیب خانه مورد نظر از سوی پلیس تحت مراقبتهای نامحسوس قرار گرفت و قبل از آنکه متهم فرصتی برای فرار Escape پیدا کند از سوی پلیس دستگیر شد.
-
فیلم لحظه برخورد آمبولانس با خودروی سواری در احمدآباد