قتل خونین در مراسم عروسی در کارون
حوادث رکنا: رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی در شهرستان کارون جان یک تن را گرفت.
به گزارش گروه جنایی رکنا، سرهنگ سید محمد صالحی، جانشین رئیس پلیس استان خوزستان با اشاره به وقوع یک حادثه Incidentتیراندازی در مراسم عروسی در شهرستان کارون اظهار کرد: وقوع یک فقره تیراندازی منجر به جرح در یکی از محلات شهرستان کارون به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش شد.
وی اذعان داشت: نیروهای گشت انتظامی بلافاصله پس از دریافت گزارش حادثه در محل حاضر شدند.
صالحی بیان کرد: فرد مجروح پس از انتقال به بیمارستان، به دلیل شدت جراحت وارده در بیمارستان جان خود را از دست داد.
جانشین رئیس پلیس استان خوزستان در ادامه گفت: از لحظات اولیه وقوع حادثه تلاش ماموران انتظامی به منظور شناسایی و دستگیری فرد تیرانداز به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
این مقام انتظامی با اشاره به آغاز اقدامات اطلاعاتی برای دستگیری قاتل The Murderer تصریح کرد: متهم در کم تر از 2 ساعت شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد و یک قبضه اسلحه کلاش در این رابطه کشف و ضبط گردید.
صالحی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم و ارجاع وی به مرجع قضائی به منظور سیر مراحل قانونی اظهار داشت: همراهی بزرگان طوایف برای ریشه کنی رسم غلط تیراندازی در مجالس عزا و شادی الزامی است.
-
فیلم شکار بزغاله توسط اژدهای کومودو