به گزارش گروه حوادث رکنا، پویا، ۲۵ساله که توسط کارآگاهان پلیس Police فتای به اتهام کلاهبرداری Fraud دستگیر شده بود، به تشریح ماجرای سرقت Stealing از حساب بانکی همسایه اش پرداخت و به بازپرس پرونده گفت: از چند سال قبل یک فروشگاه موادغذایی تأسیس کردم و درآمد مناسبی هم داشتم، پس از آن هم با دختر یکی از بستگانم ازدواج کردم.

وی ادامه داد: روزی پیرمرد بازنشسته ای که در همسایه ما بود کارت عابربانکش را در اختیارم گذاشت تا رمز دوم حساب بانکی اش را فعال کنم. او به من اعتماد داشت. آن روز پس از ثبت رمز دوم ناگهان چشمم به موجودی حساب بانکی پیرمرد خیره ماند.

پویا در ادامه گفت: او به تازگی بازنشسته شده و مبلغ زیادی را به حساب بانکی اش واریز کرده بود. یک لحظه شیطان Evil به سراغم آمد. آن روز رمز دوم کارت پیرمرد را یادداشت کردم و چند روز بعد قبض های آب و برق و گاز منزلم را از حساب او پرداختم. این گونه بود که به برداشت های خرد از حساب پیرمرد عادت کرده بودم تا این که وقتی دیدم او متوجه موضوع نشده است تصمیم گرفتم یک سکه طلا برای تولد همسرم از حساب بانکی او بخرم. آن روز همسرم همه دوستان و بستگانمان را به جشن تولدش دعوت کرده بود که من هم سکه طلا را به او هدیه دادم، اما هنوز مهمانان، جشن تولد را ترک نکرده بودند که ناگهان کارآگاهان پلیس به سراغم آمدند. من که با دیدن مأموران شوکه شده بودم وقتی متوجه شکایت پیرمرد شدم، سکه طلا را از همسرم پس گرفتم تابتوانم رضایت پیرمرد را جلب کنم اما او حاضر به گذشت نیست.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 381200
  • اعتراف قاتل دانش‌آموز 11 ساله مشهد به قتل هولناک + فیلم

اخبار تاپ حوادث