مرگ عجیب 2 برادر در شب بارانی نهاوند + عکس
حوادث رکنا: مرگ همزمان دو برادر در روستای دهموسی بخش خزل تحت بررسی قرار دارد.
به گزارش گروه جنایی رکنا، سرهنگ منصور ملکی، رئیس پلیس Police شهرستان نهاوند در مورد جزئیات این خبر گفت: دو برادر ۲۵ و ۳۵ ساله که هر دو متاهل نیز هستند، ساعت ۲۱ شب گذشته برای آبیاری زمین های کشاورزی خود از منزل خارج می شوند که با توجه به اینکه ساعت از نیمه های شب می گذرد، خانواده به گوشی تلفن های همراه آنان تماس می گیرند که پاسخی نمی شنوند به همین علت نگران می شوند و به محل زمین های که این دو برادر برای آبیاری مراجعه می کنند که متاسفانه با جنازه آنها روبرو می شوند.
وی اضافه کرد: بر اساس اظهارات خانواده این دو برادر رعد و برق علت مرگ آن ها بوده است که پرونده مرگ این دو برادر توسط پلیس؛ پزشکی قانونی و دستگاه قضایی تحت بررسی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
نگاهی به اتاق کار ساده و بدون تجملات پزشکیان در بیمارستان تبریز قبل از رئیس جمهوری/ چیدمانی ساده با کُمدهای چوبی و بدون زرق و برق+ویدیو
ارسال نظر