به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین براری، رئیس پلیس Police شهرستان کرمانشاه در این رابطه گفت: یکی از ساکنان محله آقاجان به ماموران کلانتری 16 سعدی مراجعه کرد و اظهارداشت که شخصی با معرفی خود به عنوان قاضی Judgeدادگستری قصد اخاذی از وی را داشته است.

رئیس پلیس کرمانشاه افزود: با حضور به موقع ماموران متهم پس از مدتی تعقیب و گریز دستگیر و به کلانتری دلالت داده شد.

وی عنوان کرد: متهم پس از اعتراف به جرم Crime خود با تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.

براری به شهروندان توصیه کرد: افرادی که خود را مامور دستگاه های دولتی، قضایی و نظامی معرفی می کنند، باید مدارک شناسایی به همراه داشته باشند.

وی همچنین از شهروندان خواست که در صورت مشاهده افراد مشکوک موضوع را با مرکز فوریت های پلیسی 110 در میان گذارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 354102
  • فیلم / صفر تا صد ماجرای سرقت از خانه زن و مرد تهرانی در شهرک راه آهن