2 طایفه بعد از 5 سال در ریگان آشتی کردند +عکس

به گزارش رکنا، علیرضا غلام شاهزاده در این باره افزود: 2 طایفه سابکی و شهیکی در شهرستان ریگان طی سالهای مختلف اختلافاتی در زمینه مرزهای جغرافیایی خود داشتند که امروز طی مراسمی صلح و سازش کردند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کدورت هایی بین این 2 طایفه در برخی مواقع منجر به نزاع و درگیری شده بود امروز با حضور سران طوایف و بحث و تبادل نظر اختلافات این 2 طایفه برطرف شد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ریگان با بیان اینکه نعمت آرامش و امنیت یکی از بزرگترین نعمت های خداوند به بندگان است افزود: 2 طایفه شهیکی و سابکی از طوایف اصیل و ریشه دار این شهرستان هستند.

غلامشاه زاده بیان کرد: در شهرستان ریگان طوایف مختلفی در کنار یکدیگر زندگی می کنند که در صلح، سازش و آرامش خاطر زندگی می کنند.

اختلاف و درگیری میان طوایف می‌ تواند به امنیت منطقه خدشه وارد کند و در همین راستا و با هدف تحکیم وحدت میان مردم ریگان تلاش‌ هایی صورت گرفت تا زمینه صلح و سازش طوایف فراهم شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 353029
  • فیلم از طبیعت بکر مازندران