دزدی نگهبان پارکینگ عمومی از خودروها
حوادث رکنا: نگهبان یک پارکینگ عمومی در آبادان برای تامین هزینه زندگی اش و تعمیر خودرویش دست به سرقت لوازم داخل خودرو می زد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، چندی قبل با افزایش پرونده های سرقت Stealing داخل خودرو در آبادان تیمی از ماموران کلانتری 13 قدس برای دستگیری عامل این سرقت ها وارد عمل شدند.
ماموران د گام نخست تحقیقات به سراغ دوربین های مداربسته رفته و با بررسی فیلم زمان سرقت موفق شدند چهره یکی از نگهبانان پارکینگ عمومی را که در حال سرقت بود شناسایی کنند.
بدین ترتیب ماموران به سراغ نگهبان پارکینگ عمومی رفته که متوجه شدند این مرد به خاطر سرقت لوازم داخل خودروهای داخل پارکینگ عمومی از محل کارش اخراج شده است.
تیم پلیسی در این شاخه از تحقیقات با اقدامات فنی مخفیگاه متهم را ردزنی کردند که در عملیاتی غافلگیرانه دزد The Thief جوان دستگیر شد و وسایل سرقتی زیادی نیز از مخفیگاه وی به دست آمد.
دزد جوان در اعترافاتش گفت: به خاطر حقوق کم نگهبانی پارکینگ عمومی ابتدا برای تعمیر خودروی پرایدم سرقت می کردم و سپس برای تامین هزینه زندگی ام به سرقت لوازم داخل خودرو پارکینگ پرداختم که صاحب پارکینگ با اطلاع از این ماجرا مرا از آنجا اخراج کرد.
وی ادامه داد: پس از اخراج به خاطر عادت کرده بودم سرقت کنم به همین خاطر در خیابان های خلوت با تخریب قفل خودروها اقدام به سرقت لوازم داخل خودرو می کردم.
بنا به این گزارش، متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است.
-
فیلم آتش سوزی گسترده جنگلی در کانادا / خانه ها در آتش سوختند