عاقبت تهدید فروشنده توسط مشتری گستاخ + فیلم و عکس
حجم ویدیو: 1.24M | مدت زمان ویدیو: 00:00:13

مرد عصبانی که با یک چوب به فروشگاهی در لندن حمله ور شده و با ایراد خسارت به اجناس مغازه موجب اذیت و آزار فروشنده شده بود به شکلی وحشتناک مورد تنبیه قرار گرفت. ویدئویی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است نشان می دهد این مرد با یک چوب بزرگ در حالی که در بیرون مغازه ایستاده اقدام به تهدید فروشنده می کند.
در ادامه دو مرد که پیراهن آبی بر تن داشتند و در حالی که یکی از آنها یک چوب بیسبال نیز در دست داشت به مرد مزاحم حمله ور شده و وی را مورد ضرب و شتم شدید قرار می دهند. شدت ضربات این دو آنقدر شدید است که یک شاهد عینی با دیدن این صحنه فریاد می زند: " آه. کافیه. رهایش کنید...کافیه"
گفتنی است؛ پلیس Police کلانشهر لندن در محل حادثه Incident حاضر شد و مرد 47 ساله مزاحم که دچار جراحت در ناحیه سر شده بود بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید. تحقیقات از این مرد 47 ساله و دو جوان ضارب 39 و 31 ساله توسط پلیس ادامه دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 348399

اخبار تاپ حوادث