به گزارش حوادث Accidents رکنا، سرهنگ غلامرضا بهروزه جانشین فرمانده انتظامی شهرستان بم گفت: چندی قبل ماموران در جریان سرقت Stealing از چند مغازه در سطح شهر قرار گرفتند و تیمی از ماموران برای دستگیری عاملان این دزدی theft ها وارد عمل شدند.
وی افزود :ماموران تجسس کلانتری 12 این شهرستان با اقدامات فنی و پلیسی موفق شدند یکی از سارقان را دستگیر کنند.
سرهنگ بهروزه ضمن اشاره به اعتراف سارق دستگیر شده به چند سرقت گفت: متهم در بازجویی به عمل آمده دو نفر را به عنوان همدست خود معرفی کرد که ماموران موفق شدند با این سرنخ دیگر اعضای باند را دستگیر کنند و متهمان به 4 سرقت مغازه اعتراف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان بم در پایان ضمن تشکر از همکاری شهروندان با پلیس Police یادآور شد: توجه به ظرفیت ها و توان حفاظتی در اماکن دولتی ،خصوصی و اقدامات پیشگیرانه در کاهش وقوع سرقت ها نقش بسزایی دارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 346688
  • تصاویر جدید خبرگزاری فرانسه از وضعیت تنگه هرمز

اخبار تاپ حوادث