این مرد جوان با سرویس مدرسه مواد می فروخت +عکس

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین دهقان پور رییس پلیس Police شهرستان طرقبه شاندیز با اعلام این خبر گفت: ماموران پلیس مبازره با مواد مخدر Drugs شهرستان طرقبه شاندیز (بینالود) در اجرای طرح مقابله با عاملان توزیع مواد افیونی در بین زنان و مردان موفق به جوان 22 ساله ای شدند که تحت پوشش سرویس مدرسه اقدام به توزیع مواد می کرد.
وی افزود: تیم های پلیسی در بازرسی از مخفیگاه متهم ۲۰۰ گرم تریاک که در بسته های پلاستیک بسته بندی و آماده توزیع بود کشف کردند.
سرهنگ دهقان پور ادامه داد:تحقیقات از این متهم سرنخ دیگری برای پلیس مبارزه با مواد مخدر بود تا گرداننده باند قاچاق Contraband مواد افیونی از استان های جنوبی کشور به شهرهای اطراف مشهد (فریمان ،کلات ،گلبهار ،طرقبه شاندیز و... ) نیز دستگیر شوند.

وی خاطر نشان کرد:در بازرسی از پاتوق این متهم ۴۵ساله سابقه دار نیز ۲۸کیلوگرم تریاک کشف و تحقیقات ادامه دارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 346602
  • فیلم/ خانم بادیگارد نیوشا ضیعمی در مراسم تشییع اکبر عبدی کیست / ببینید خودش چه می گوید

اخبار تاپ حوادث