ضرب و شتم وحشیانه داور 19 ساله توسط مربی تیم بازنده + فیلم
حجم ویدیو: 2.54M | مدت زمان ویدیو: 00:00:25

ویدئویی که به تازگی منتشر شده است ضرب و شتم یک داور فوتبال را در فینال یکی از مسابقات زیر 9 سال کشور آرژانتین به تصویر می کشد. در این ویدئو مشاهده می شود که مربی 30 ساله تیم بازنده پس از پایان بازی، دیوانه وار به سمت "میلتون آیالا" 19 ساله حمله ور شده و به همراه تعدادی دیگر وی را شدیدا مورد ضرب و شتم قرار می دهند.
آیالا که در اثر این حمله از ناحیه چشم و صورت شدیدا دچار آسیب شده بود توسط تعدادی از افراد حاضر در ورزشکاه از این مهلکه جان سالم بدر برد. این اتفاق وحشتناک در زادگاه ستاره فوتبال آرژانتین " لیونل مسی" و در مقابل چشمان وحشت زده بازیکنان کم سن و سال رخ داد.
گفتنی است؛ مدیر لیگ زیر 9 سال آرژانتین با ابراز تاسف از این حادثه Incident گفت که شدیدا با مسببان آن برخورد خواهد شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 334649