به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ پاسدار حسین دهقانپور، رئیس پلیس Police شهرستان بینالود با اعلام این خبر گفت: ماموران گشت انتظامی و تجسس کلانتری شاندیز هنگام گشت زنی در محدوده روستای ابرده به یک خودروی نیسان حامل مقادیر زیادی آهن آلات و سیم و کابل مشکوک شدند.
رئیس پلیس شهرستان بینالود در تشریح این خبر افزود: به محض اطلاع از حضور ماموران خودروی نیسان از محل متواری و در مسیر کوچه باغات به ناچار خودرو را رها و متواری می شوند.
وی ادامه داد: ماموران تجسس در تعقیب و گریز طولانی سرانجام متهمان را دستگیر و به کلانتری منتقل می کنند.
در تحقیقات و بازجویی های به عمل آمده یکی از متهمان به نام سعید که 40 سال سن و اعتیاد شدید به مواد مخدر Drugs صنعتی دارد با توجه به سوابق متعدد کیفری در دادگاه آخر به 54سال حبس و تبعید محکوم که به انگیزه اخذ رضایت شاکیان با قرار دادن وثیقه از زندان Prison برای مدت کوتاهی مرخصی گرفته که دراین مدت نیز با قرض گرفتن نیسان دوستش تا کنون اقدام به سرقت Stealing از 5 ساختمان نیمه کاره دراین روستا کرده که در این حین توسط پلیس شناسایی و دستگیر شده است.
دهقانپور در خاتمه گفت: باتوجه به شناسایی مالباختگان و اعلام شکایت آنان پرونده قضایی تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی بار دیگر به دادسرا معرفی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 333550
  • توقیف پژو 207 با سرعت 189 کیلومتر بر ساعت در قزوین

اخبار تاپ حوادث