بلای وحشتناکی که بر سر پسر 3 ساله در گنبد کاووس آمد + عکس

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ محمود علی‌فر در گنبدکاووس اظهار داشت: روز گذشته حوالی عصر از بیمارستان کودکان در شهرستان گنبدکاووس با نیروی انتظامی مبنی بر کودک‌آزاری تماس گرفته شد.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گنبدکاووس افزود: نیروهای پلیس Police و آگاهی, فورا به محل مورد نظر رفته و به بررسی و تحقیق پرداختند و آثار سوختگی سیگار روی بدن مشهود بود, ضمن اینکه آثار کبودی بر روی پا و بدن کودک مشاهده می‌شد.

سرهنگ علی‌فر تصریح کرد: کودک فوت شده 3 سال سن داشت و جنسیتش پسر بود که براثر شدت جراحات در موقع تحویل به بیمارستان در حالت کما بود و این کودک خردسال براثر شدت همین جراحات امروز درگذشت.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: در تحقیقات به عمل آمده, متوجه شدیم پدر این کودک اعتیاد شدید به مواد مخدر Drugs دارد و باعث این کودک آزاری شده است که در مرحله نخست منکر هرگونه آزار و اذیت شد، اما در رویایی با اسناد و مدارک لب به اعتراف گشود و علت این کار را فشار اقتصادی و اعتیاد خود اعلام کرد.

سرهنگ علی‌فر گفت: پدر خاطی دستگیر و برای دیگر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 333297
  • فیلم/ خلاصه بازی فاینورد 2 - آتالانتا 1

اخبار تاپ حوادث