به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، دانشمندان چینی اعلام کردند که بیش از 200 تخم مرغ سه بعدی پستانداری موسوم به «پترواساز»(pterosaurs) در چین کشف شده است که می‌تواند نگاهی جدید به تاریخ زندگی حاکمان آسمان در عصر دایناسورها به وجود آورد.
بر اساس گزارش شین‌هوا، پژوهشگر و محقق «وانگ ژیائولین»(WANG Xiaolin)، یکی از دیرینه‌شناسان موسسه زیست شناسی آکادمی علوم چین در پکن در این رابطه گفت: "من بسیار هیجان زده بودم و آنها را با دقت جمع آوری کردم"؛ آنها در منطقه Turpan-Hami در سین‌کیانگ در شمال غربی چین کشف شدند.
فسیل‌های یافته‌شده مربوط به گونه‌ای از «پترواساز»‌ها است که نخستین مهره‌دارانی بودند که به پرواز در می‌آمدند و در عصر دایناسورها، آسمان‌ها را تحت سلطه خود قرار دادند و در حدود65 تا 252 میلیون سال قبل زندگی می‌کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 332847
  • جزئیات اولیه انفجار در شهرک شمس آباد اعلام شد

اخبار تاپ حوادث