مسافر کشور عربی در فرودگاه شیراز دستگیر شد / او ماشین خارجی می فروخت!
حوادث رکنا: رئیس پلیس استان فارس از دستگیری فردی خبر داد که تحت عنوان وارد کردن خودروهای خارجی، 20 میلیارد ریال از شهروندان در استان هرمزگان کلاهبرداری کرده است.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار احمد علی گودرزی، رئیس پلیس Police استان فارس بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی استان به دنبال دریافت یک فقره پرونده نیابت با موضوع کلاهبرداری از استان هرمزگان، رسیدگی به پرونده را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: براساس تحقیقات اولیه مشخص شد متهم به بهانه واردن کردن خودروهای خارجی اقدام به کلاهبرداری و فریب دادن شهروندان در استان هرمزگان کرده و سپس به یکی از کشورهای عربی متواری شده است.
گودرزی ادامه داد: با رصد اطلاعاتی و هماهنگی مقام قضائی، ماموران مطلع شدند متهم ازکشورهای عربی وارد فرودگاه شیراز شده که بلافاصله در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه در خروجی فرودگاه دستگیر شد.
رئیس پلیس استان فارس با بیان اینکه متهم در بازجویی های انجام شده به 20 میلیارد ریال کلاهبرداری اقرار کرد،خاطر نشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی و از آن طریق روانه زندان Prison شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
نجات معجزه آسای کودک عراقی توسط تیم پزشکی هلال احمر مستقر در کربلا + فیلم