تبلیغات

شهید ناصر جواهری فرزند محمد، در سال ۱۳۴۵ش چشم به جهان هستی گشود.
ناصر، تحصیلاتش تا سال دوم دوره راهنمایی به پایان رساند ولی به‎واسطه وضعیت مالی نامناسب خانواده‎اش به بازار Store کار روی آورد و شغل قلم‎زنی را پیشه نمود. سال‌های نوجوانی محمد در اوج مبارزات مردم و در روزهای ملتهب به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی سپری شد.
وی هم‎صدا با خروش مردم در راهپیمایی‌ها و تجمعات مردمی تا حذف رژیم سفاک پهلوی شرکت کرد. به‎دنبال تجاوز Rape ناجوانمردانه رژیم بعثی عراق به مرزهای جمهوری اسلامی ایران و با وجود سن کم، در آغازین روزهای جنگ تحمیلی به صف مبارزان عرصه‎های نبرد حق علیه باطل ملحق گردید. چهاردهم آبان‎ماه سال ۱۳۶۲ هجری شمسی، خاطره پرواز این دلاورمرد ایران اسلامی را در دل خونین خود جای داده است
ناصر جواهری در جریان عملیات والفجر ۴ در استان کردستان درحالی‎که تنها هفده سال سن داشت، عطش و التهاب درونی خود را با نوشیدن جام شهادت فرونشاند و آرام و سبک‎بال در ملکوت اشک و آتش به پرواز درآمد. پیکر پاک شهید ناصر جواهری را در گلزار شهدای رهنان به خاک سپردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی