به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، اکبر درویشی، رئیس پلیس جویبار اظهار کرد: در پی وصول شکایتی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و با عنایت به حساسیت موضوع، مراتب به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس Police آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی عامل برداشت غیرمجاز در یکی از مناطق شهرستان شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفت.
رئیس پلیس جویبار گفت: پس از تشکیل تیم های عملیاتی با هماهنگی مرجع قضایی بلافاصله این فرد در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد.
درویشی افزود: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی های فنی به بزه انتسابی اعتراف و اظهار داشت که به صورت متناوب تاکنون اقدام به برداشت غیرمجاز مبلغ 355 میلیون ریال از حساب شاکی کرده است.
وی بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 320890
  • نامزد مسلمان انتخابات سنای آمریکا؛ پزشکی که سیاست واشنگتن را به چالش کشیده است / فیلم