اعدام برای 5 خرچنگ سیاه + عکس

قرار است این تبهکاران به اتهام افساد فی الارض در دادگاه کیفری یک خراسان رضوی محاکمه شوند.معاون دادستان مشهد گفت: پرونده متهمان از زوایای مختلف در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تحت بررسی قرار گرفت و اتهام «افساد فی الارض» به آنان تفهیم شد. اتهام «تجاوز به عنف» آنان در دادگاه کیفری مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

براساس کیفرخواست صادر شده دو نفر از متهمان به اتهام مشارکت در آدم ربایی و 3 نفر دیگر نیز به اتهام معاونت در آدم ربایی پای میز محاکمه قرار می‌گیرند.قاضی حیدری‌زاده گفت: اتهام تجاوز Rape به عنف از جمله مصادیقی است که باید در دادگاه کیفری یک به آن رسیدگی شود و در پرونده معروف به خرچنگ‌های سیاه نیز هر پنج متهم با همین اتهام در دادگاه محاکمه خواهند شد.

این پنج تبهکار با غصب عنوان مأمور نیروی انتظامی، زنان و دختران جوان را به‌عنوان مسافر سوار خودرو می‌کردند و با استفاده از شوکر پس از سرقت Stealing اموال شان، آنان را مورد آزار قرار می‌دادند.

متهمان پرونده موسوم به«خرچنگ‌های سیاه» با صدور دستور ویژه قضایی و با تلاش گسترده کارآگاهان اداره جنایی پلیس Police آگاهی خراسان رضوی در چهاردهم خرداد امسال دستگیر شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 317771
  • فیلم/ نگاهی به خانه و محله‌ی مادری دکتر مسعود پزشکیان در محله دوقوز پله ارومیه/حیاطی با صفا و پر از درخت انگور و ماشین معمولی در حیاط