به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، احمدرضا بهرامی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به آخرین وضعیت پرونده فوت دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: پس از وصول گزارش فوت این دانشجو بلافاصله پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد.
وی گفت: پزشکی قانونی استان چهارمحال و بختیاری در پاسخ به نامه دادستانی مبنی بر علت فوت گزارش داده است که فوت این دانشجو به علت خفگی با گاز مونوکسید کربن بوده است.
این مقام قضایی اظهار کرد: پس از مشخص شدن علت فوت توسط پزشکی قانونی یک هیئت تخصصی کارشناسی برای بررسی فنی علت حادثه Incident تعیین شده است.
بهرامی بیان کرد:، چون برای این کار باید کارشناسی فنی انجام شود تا مشخص شود مقصر یا مقصرین حادثه چه کسانی بوده اند؟ لذا تحقیقات فعلا بر روی این موضوع متمرکز شده و منتظر اعلام نظر توسط هیئت کارشناسی هستیم.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: در صورت نیاز و برای تحقیقات بیشتر اگر توجه اتهام به سمت شخصی باشد در خصوص وی تصمیم مقتضی اتخاذ شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 316590
  • فیلم آواز عاشقانه زنده یاد آزاده نامداری ! / روحش شاد + موزیک ویدیو میدونی جا مونده

اخبار تاپ حوادث