برادرکشی در اهواز / قاتل دم مرز دستگیر شد
رکنا: رئیس پلیس استان خوزستان از دستگیری قاتل فراری در شهرستان اهواز خبر داد.
به گزارش گروه جنایی رکنا، سردار حیدر عباس زاده، رئیس پلیس Police استان خوزستان با اعلام این خبر گفت: در پی یک فقره قتل Murder توسط برادر مقتول در 2 روز پیش، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی و اطلاعاتی محل اختفای قاتل The Murderer را شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی در یک عملیات منسجم قاتل فراری که قصد خروج از کشور را داشت در مخفیگاهش دستگیر شد.
وی در ادامه افزود: متهم در تحقیقات پلیس به قتل ارتکابی معترف گردید واز مخفیگاه قاتل یک قبضه اسلحه شکاری که با آن اقدام به قتل کرده بود،کشف وضبط شد.
عباس زاده با اشاره به اینکه قاتل انگیزه خود ،از قتل برادرش را اختلاف مالی عنوان نمود، تاکید کرد: نیروی انتظامی بر سر حفظ جان و امنیت مردم مماشات نمی کند و مصمم است با جرائم خشن با قاطعیت برخورد نماید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
بارشهای سیلآسا در خراسان شمالی/ راه ورودی شهر راز مسدود شد