این شبکه تروریستی در بغداد و استان های جنوبی عراق قصد داشت به اجتماع زائران و هیئت های عزاداری در ماه محرم حمله کند.

سازمان اطلاعات پلیس Police مرکزی عراق اعلام کرد: اطلاعات به دست آمده حکایت از آن دارد که این شبکه تعدادی عنصر انتحاری را برای انجام این حمله ها آماده کرده بود اما به لطف خدا با هماهنگی نیروهای مستقر در مرز رمادی، پس از چندین ساعت درگیری پیوسته با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش، این شبکه تروریستی متلاشی شد.

در این عملیات 3 تن از عناصر انتحاری از جمله یک تروریست Terrorist معروف به "ابو براء ترکمانی" به هلاکت رسیدند. همچنین تعدادی کیف دستی و کمربند آماده انفجار و مواد دیگری کشف شدند.

گفتنی است این عملیات پس از جمع آوری اطلاعات و بازجویی از یکی از تروریست های داعشی که در شمال بغداد دستگیر شده بود، به اجرا درآمد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 309095
  • دستور پخت شله زرد نذری مخصوص اربعین + فیلم

اخبار تاپ حوادث