عاملان قتل مرد ایرانی به مرگ و زندان محکوم شدند
رکنا: مرد افغان که با همدستی هموطنش مرد ایرانی را به قتل رسانده و جسدش را مثله کرده بود، به قصاص محکوم شد. همدست متهم نیز به 25 سال حبس و ترک خاک ایران محکوم شده است.
به گزارش گروه جنایی رکنا، دهم آذرماه سال 93، مردی مأموران پلیس پایتخت را از ناپدید شدن برادرش امید 30 ساله باخبر کرد و گفت: چند روزی است برادرم گم شده است.
مأموران پلیس با ردیابی تلفن همراه امید، مردی افغان را به نام زکی 24 ساله بازداشت کردند. متهم با اقرار به قتل Murder گفت: «مدتی قبل متوجه شدیم مقتول گردنبند طلای ما را دزدیده است. روز حادثه Incident خواستیم گردنبند را پس بگیریم که با هم درگیر شدیم. در آن درگیری با چاقو او را کشتم و با یعقوب جنازه را در چاه انداختیم، اما از ترس پلیس آن را بیرون آوردیم و با هم جسد را مثله کردیم. سپس در قالبهای گچ ریختیم و در چند جای شهر رها کردیم.» پس از اعترافات تکان دهنده متهم، یعقوب 21 ساله بازداشت شد و بعد از کشف بقایای جسد در چند نقطه شهر، متهمان روانهزندان Prison شدند. پرونده به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و هفته گذشته به ریاست قاضی اصغرزاده روی میز هیئت قضایی قرار گرفت. دو متهم در جریان محاکمه به جرمشان اعتراف کردند. در پایان هیئت قضایی زکی را به قصاص و یعقوب را به 255سال حبس و ترک خاک ایران پس از پایان دوره حبس محکوم کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم از راز رستورانی شدن سیب زمینی سرخ شده