به فاصله دو روز از اعلام اسامی فهرست بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان برای اعزام به جام جهانی فوتبال روسیه (که البته قطعی و غیرقابل تغییر هم نیست)، واکنش‌ها به این فهرست هنوز پایان نیافته است. واکنش‌هایی که یکی از عجیب ترین‌هایشان امروز رسانه‌ای شد.

بر اساس خبری که روی خروجی یکی از خبرگزاری‌های کشورمان رفت، حامد جولایی، مدیر کل ورزش Sport و جوانان استان کردستان از فهرست اعلام شده توسط سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز تعجب کرد و سپس از پیگیری موضوع در بالاترین سطوح خبر داد.

جولایی در این باره گفت: خط خوردن «وریا غفوری» [فوتبالیست اهل استان کردستان که در باشگاه استقلال Esteghlal تهران توپ می‌زند]جامعه ورزشی را شوکه کرده و بر همین اساس برای دلیل این امر، پیگیری‌های لازم با مسئولین استان و نمایندگان مجلس انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه هنوز این بازیکن به طور قطعی از تیم ملی خط نخورده، پا را از کشاندن موضوع به مجلس فراتر گذاشت و افزود: غفوری به همراه چند بازیکن دیگر در لیست انتظار سرمربی هستند و امیدوارم با پیگیری‌هایی که انجام خواهیم داد وی دوباره به تیم ملی بازگردد.

رونمایی صریح از طرحی برای اعمال فشار بر سرمربی فوتبال کشورمان برای بازگشت یک ستاره خط خورده از فهرست، به فهرست فوتبالیست‌هایی که قرار است عازم مسابقات جام جهانی فوتبال در روسیه شوند. طرحی که اگر به ثمر بنشیند، لابد پیگیری برای حضور وی در ترکیب ثابت ملی پوشان در دستور کار قرار خواهد گرفت!

دستور کاری کم سابقه که البته معلوم نیست چیزی بیشتر از ادعای این مدیر استانی باشد و هرگز به مجلس برسد، اما به همین اندازه که طرح شده هم، محل تامل است. تلاشی که حتی معطوف به جاماندن همه ستاره‌های خط خورده هم نیست و به نوعی رنگ و بوی ناخوشایند منطقه محوری هم دارد، اما به رغم همه اینها، مدیر مذکور ابایی از مطرح کردنش در افکار عمومی نداشته است.

رفتاری عجیب و شائبه برانگیز که نه از یک رسانه یا هوادار فوتبالی، که از مدیری سر زده که ظاهرا به بدیهیات امر ورزش و حتی اصول کار مجلس آگاه نیست که اگر بود، هرگز تلاش نمی‌کرد قوه مقننه را به قامت یک اهرم فشار نشان دهد و بر تجربیات رقم خورده با این نگاه چشم ببندد. تجربه کشاندن موضوعاتی غیر مرتبط با رسالت مجلس به این نهاد که سراسر ناخوشایند و عبرت برانگیز هستند.

نهادی که مسئولیتش وضع قوانین و نظارت بر اجرای آنهاست، اما ظاهرا برخی مدیران عالی رتبه هم آشنایی چندانی با آن وظایف ندارند. مثل این مدیر استانی که حتی تلاش نکرده از وزارت ورزش که مافوق وی است مایه بگذارد و به سراغ یک قوه دیگر رفته است. آن هم برای موضوعی که این مدیر اجرایی می‌بایست بهتر از هر کسی بداند ورود دستوری به آن، حکم سمی مهلک را دارد.

اینکه فهرست کیروش انتقاداتی به دنبال داشته، چیزی نیست که نیاز به بیان و تکرار داشته باشد و واکنش‌های فراوان به آن، مویدش است، اما اظهارنظر‌هایی نظیر آنچه مدیر استانی بیان کرده، بی شک موضوعی است که جای بحث و بررسی بسیاری دارد. بررسی‌هایی که بد نیست در مجلس کلید بخورد تامشخص شود چگونه یک مدیر دولتی سلسله مراتب را رعایت نمی‌کند و موضوع مهمی مانند پرهیز ز. حاشیه آفرینی برای تیم ملی فوتبال را به هیچ می‌انگارد؟!

 

کدخبر: 382586 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟