پیاتزا به امیرحسین اسفندیار باز هم پشت کرد

به گزارش رکنا، پیاتزا پس از کاهش فهرست تیم ملی، اسامی بازیکنان نهایی برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا را مشخص کرد و نام اسفندیار در میان آنها دیده نمی شود. این بازیکن ۲۶ ساله که در فصل گذشته برای تیم چلم لهستان بازی می کرد، حالا باید پس از استراحتی کوتاه به تمرینات باشگاهی خود بازگردد.

دومین خط خوردن اسفندیار در سال ۲۰۲۶

اسفندیار که سابقه کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان را در کارنامه دارد، فصل ملی ۲۰۲۶ را برخلاف انتظار آغاز کرد. او در هفته نخست لیگ ملت ها در ترکیب ایران حضور داشت، اما فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد و از هفته دوم از فهرست تیم کنار گذاشته شد.

حالا این دریافت کننده قدرتی برای دومین بار در یک سال، بخش مهمی از مسابقات ملی را از دست داده است؛ اتفاقی که باعث شده فصل ملی او به شکلی تلخ به پایان برسد.

پاسخ کوتاه اسفندیار به تصمیم پیاتزا

اسفندیار پس از اعلام خبر خط خوردنش، درباره تصمیم سرمربی ایتالیایی تیم ملی گفت که به نظر پیاتزا احترام می گذارد و ترجیح می دهد درباره این موضوع پس از پایان مسابقات قهرمانی آسیا صحبت کند.

این تصمیم در حالی گرفته شد که پیاتزا چند روز پیش درباره احتمال حضور اسفندیار در قهرمانی آسیا گفته بود هنوز تصمیم نهایی را نگرفته و احتمال حضور این بازیکن وجود دارد.

با این حال، تصمیم نهایی سرمربی ایتالیایی مشخص شد و یکی از لژیونرهای مطرح والیبال ایران جایی در فهرست نهایی قهرمانی آسیا نخواهد داشت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238947
  • خلاقیت منحصربه فرد اوستا گچ کار برای ساخت مجسمه نسرین مقانلو حماسه آفرید / چقدر طبیعی شده