چراغ سبز المپیاکوس به جدایی طارمی / مدیر باشگاه آب پاکی را روی دست مهاجمان ریخت

به گزارش رکنا، طارمی که فصل گذشته پس از ترک اینتر راهی المپیاکوس شد، عملکرد قابل توجهی از خود به نمایش گذاشت و با ثبت ۱۶ گل و ۶ پاس گل، یکی از مهره‌های تأثیرگذار تیم یونانی بود. با این حال، قرارداد او در پایان فصل آینده به اتمام می‌رسد و همین موضوع باعث شده مدیران باشگاه به فروش احتمالی او در تابستان جاری نیز فکر کنند تا از جدایی رایگان این مهاجم در پایان قرارداد جلوگیری شود.

کوستاس کاراپاپاس، نایب‌رئیس المپیاکوس، در حاشیه اردوی آماده‌ سازی این تیم در هلند با اشاره به ترافیک خط حمله گفت که حفظ چهار مهاجم سرشناس در ترکیب تیم منطقی نیست.

او در این باره اظهار داشت: «رقبای ما در یونان یک یا یک و نیم مهاجم دارند، اما ما الکعبی، طارمی، یارمچوک و کلیتون را در اختیار داریم. واضح است که هر چهار نفر در تیم نخواهند ماند، زیرا بعید است بازیکنانی مانند طارمی، یارمچوک یا کلیتون با فرصت بازی محدود کنار بیایند. این یک تصمیم کاملاً فوتبالی است.»

کاراپاپاس در ادامه تأکید کرد که این صحبت‌ها بیش از هر چیز نشان‌دهنده کیفیت بالای ترکیب المپیاکوس است و باشگاه از نظر تعداد بازیکنان باکیفیت، شرایطی بهتر از سایر مدعیان فوتبال یونان دارد.

اظهارات نایب‌رئیس المپیاکوس در حالی مطرح شده که طی هفته‌های اخیر شایعات متعددی درباره آینده طارمی منتشر شده است. برخی رسانه‌ها از علاقه باشگاه‌هایی از حاشیه خلیج فارس به جذب این مهاجم ایرانی خبر داده‌اند؛ مقصدی که با توجه به سابقه موفق طارمی در الغرافه، دور از ذهن نیست.

با این حال، گفته می‌شود اولویت کاپیتان تیم ملی ایران همچنان ادامه حضور در فوتبال اروپا است و او تا آخرین لحظه برای یافتن تیمی مناسب در سطح اول فوتبال قاره سبز تلاش خواهد کرد. در صورت نهایی نشدن چنین انتقالی، بازگشت به لیگ‌های حاشیه خلیج فارس می‌تواند به عنوان یکی از گزینه‌های پیش روی این مهاجم باتجربه مطرح شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233699
  • فیلم / پشت پرده سفر مجردی الیکا عبدالرزاقی و حدیث میرامینی به تایلند / همه رو سرکار گذاشتند

اخبار تاپ حوادث