خداداد:تراکتور شانس اول قهرمانی است

به گزارش رکنا، خداداد عزیزی سرپرست و مدیر تیم تراکتور در حاشیه تمرین سرخپوشان تبریزی در مورد برپایی اردو گفت: من فکر میکنم مکان اردو جای بسیار خوبی است. چون پنج زمین تمرین که در نظر گرفتند چسبیده به هتل است و این خیلی به استراحت ما کمک می‌کند. مجموعه شیک و حرفه‌ای است.

خداداد درباره شرایط اردو گفت: کیفیت زمین عالی است و البته تایم ۲۲ روزه تمرین کار را سخت می‌کند اما ما برای اینکه بتوانیم در کورس قهرمانی باشیم، باید تمرین کنیم. البته برای تکرار قهرمانی کار سخت تر است.

2205389

وی افزود: فکر میکنم پنج تیم همراه با ما در اردو هستند. میدانم توقع از تراکتور ببشتر از پارسال است، هم هواداران این توقع را دارند و هم جامعه فوتبال. یکی از دلایلش این است که ما تیممان را از دست ندادیم و فقط عارف آقاسی از ما جدا شدند. البته پورحمیدی، غلامی، ارتا و… هم جدا شدند که برایشان آرزوی موفقیت دارم. 

او درباره علت توقع ببشتر از تیم تراکتور اظهار داشت: ما شاکله تیم را حفظ کردیم و ده بازیکن اصلی در تیم هستند و توقع از تیم بیشتر است و امیدوارم این توقع را پاسخ بدهیم.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی